Verlichting

Verlichting

Functionele, technische, industriële en architecturale lichtprojecten 

ATS Groep verzorgt functionele, technische en architecturale lichtprojecten voor professionele toepassingen, zowel voor industriële ondernemingen als dienstverlenende bedrijven (indoor en outdoor).

U kunt op ons rekenen voor lichtstudie, lichtontwerp, levering, installatie en projectopvolging. Strikt volgens uw wensen.

 

Wij kunnen talrijke referenties voorleggen in industrie, kantoorverlichting, magazijnverlichting, parkings, havengebieden, sporthallen en sportvelden, benzinestations, openbare gebouwen en winkelverlichting.

Lichttechnische problemen zien wij als uitdagingen waar wij steeds weer vakkundige oplossingen voor vinden.

 

In nauwe samenwerking met een select aantal fabrikanten en invoerders geven wij u ondersteuning en advies met het oog op de optimale verwezenlijking van uw wensen.

 

Energie efficiënte verlichting:

Een lichtstudie levert steeds een voorstel op tot energiebesparing met behoud of zelfs verbetering van het lichtcomfort.

Gekwalificeerde medewerkers bestuderen alle opties en houden daarbij zowel de gebruiks- en onderhoudskosten als de investeringsanalyses nauwlettend in het oog.

Dit stelt u in staat nieuwe types armaturen, lampvervangingen of functionele lichtsturingen op basis van DMX, DALI of KNX te evalueren.

De studie geeft u dus inzicht in de mogelijke jaarlijkse besparing en dus ook in de terugverdientijd van de investering.

In tal van projecten heeft deze aanpak al geleid tot opmerkelijk positieve resultaten.

 

    
LED oplossingen & LED engineering:    

Afhankelijk van uw behoeften leveren wij standaard LED oplossingen of maatwerk in samenspraak met onze partners-leveranciers.

Voor grotere en/of complexere projecten werken wij samen met gespecialiseerde elektronicapartners.

Zo combineren wij diverse technologieën tot originele oplossingen die effectief voldoen aan uw noden en wensen.